Greek-Max
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Κρίκοι κρεμμυδιού τηγανητοί

Πήγαινε κάτω

Κρίκοι κρεμμυδιού τηγανητοί Empty Κρίκοι κρεμμυδιού τηγανητοί

Δημοσίευση από DIGITAL™ Πεμ 6 Ιαν 2022 - 9:59

Κρίκοι κρεμμυδιού τηγανητοί Krikoi-kremmidi

Κρίκοι κρεμμυδιού τηγανητοί Greek-23

Υλικά Συνταγής

2 μεγάλα φρέσκα κρεμμύδια,
1 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (ζαχαροπλαστικής),
3/4 φλ. σόδα (από μπουκάλι ή τενεκεδάκι που μόλις ανοίξατε),
λάδι για τηγάνισμα.

Εκτέλεση Συνταγής

Για να κόψετε τα κρεμμύδια δεν τα ξεφλουδίζετε. Πρώτα τα κόβετε σε ροδέλες πάχους 1 εκ. περίπου και ύστερα αφαιρείτε τις φλούδες και τα χωρίζετε σε κρίκους. Επιλέγετε τους μεγαλύτερους και κρατάτε τους μικρούς για άλλη χρήση.

Ζεσταίνετε μπόλικο λάδι σε ένα κατσαρολάκι ή μια μέτρια πλατύστομη κατσαρόλα (να μην είναι γεμάτη πέραν του 1/3 της). Μέχρι να ζεσταθεί ανακατεύετε με το σύρμα σε ένα μπολ το αλεύρι με τη σόδα για να γίνει ένας λείος χυλός. Βουτάτε τμηματικά τους κρίκους των κρεμμυδιών στο χυλό, τους τινάζετε ελαφρά για να φύγει ο περισσός και τους τηγανίζετε μέχρι να γίνουν τραγανοί και να ροδίσουν, για 2-3 περίπου λεπτά.

Τους βγάζετε πάνω σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίσουν. Τους σερβίρετε ζεστούς.



Πηγή: Sidagi
DIGITAL™
DIGITAL™
Co Admin
Co Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 1770
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2021
Τόπος : Ελλαδα

https://greek-max.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης