Greek-Max
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Λαδορεβανί

Πήγαινε κάτω

Λαδορεβανί Empty Λαδορεβανί

Δημοσίευση από DIGITAL™ Πεμ 13 Ιαν 2022 - 9:52

Λαδορεβανί Cropped-20180615214646-35299508-1749349158433484-2116634121978511360-n-protected

Λαδορεβανί Greek-23

Υλικά Συνταγής

250γρ ελαιόλαδο
700 γρ.νερό
1/2 κιλό ζάχαρη
250 γρ.σιμιγδάλι ψιλό
250 γρ.σιμιγδάλι χονδρό
2 κ.σ αλεύρι
2 βανίλιες
χυμό 1/2 λεμονιού
ξύσμα από 1 μικρό πορτοκάλι
σουσάμι άψητο
γαρίφαλλα ολόκληρα ή αμύγδαλα χωρίς τη φλούδα τους

Εκτέλεση Συνταγής

Σε μεγάλη κατσαρόλα βάζω το λάδι, ζάχαρη, νερό, χυμό και ξύσμα λεμονιού και πορτοκαλιού και βράζω για 6-8 λεπτά.
Ρίχνω τα σιμιγδάλια και το αλεύρι μεμιάς και τις βανίλιες χαμηλώνω τη φωτιά και όταν το μίγμα ξεκολλάει από την ξύλινη κουτάλα μου το βάζω στο ταψί που το έχω πασπαλίσει με σουσάμι. Το στρώνω με μια σπάτουλα, το χαράζω, το πασπαλίζω με σουσάμι και λίγη ζάχαρη (προαιρετικά), βάζω στο κάθε κομμάτι απο 1 αμύγδαλο χωρίς φλούδα ή απο 1 γαριφαλάκι ολόκληρο και το ψήνω στους 190 βαθμούς για 45 λεπτά.
Όταν το βγάλω ρίχνω ζάχαρη άχνη.

Καλή επιτυχία



Πηγή: Sidagi
DIGITAL™
DIGITAL™
Co Admin
Co Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 1770
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2021
Τόπος : Ελλαδα

https://greek-max.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης