Greek-Max
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Γαλλικη Μπαγκετα με Baquette Premix

Πήγαινε κάτω

Γαλλικη Μπαγκετα με Baquette Premix Empty Γαλλικη Μπαγκετα με Baquette Premix

Δημοσίευση από DIGITAL™ Πεμ 13 Ιαν 2022 - 10:19

Γαλλικη Μπαγκετα με Baquette Premix Dc7259495409db483f53803df58f17e8-XL

Γαλλικη Μπαγκετα με Baquette Premix Greek-23

Υλικά Συνταγής

1.000 γρ. μείγμα Baquette Premix
2.350 γρ. αλεύρι
100 γρ. μαγιά
2.000 γρ. κρύο νερό

Εκτέλεση Συνταγής

Αναμειγνύετε όλα τα υλικά μαζί
Αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 20 λεπτά και την κόβετε, τη μορφοποιείτε και τη στοφάρετε σε θερμοκρασία 28°C-30°C, 60% RH για 45-60 λεπτά
Την χαράσσετε και ψήνετε στους 240°C με ατμό



Πηγή: Sidagi
DIGITAL™
DIGITAL™
Co Admin
Co Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 1770
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2021
Τόπος : Ελλαδα

https://greek-max.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης