Greek-Max
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ομελέτα με χοιρινό κιμά

Πήγαινε κάτω

Ομελέτα με χοιρινό κιμά Empty Ομελέτα με χοιρινό κιμά

Δημοσίευση από DIGITAL™ Τετ 19 Ιαν 2022 - 9:27

Ομελέτα με χοιρινό κιμά WSO7ZMg

Ομελέτα με χοιρινό κιμά Greek-23

Υλικά Συνταγής (1)

3 αυγά χτυπημένα
1 κουταλιά της σούπας φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 κουταλιές της σούπας μικρά ξερά κρεμμύδια, καθαρισμένα και ψιλοκομμένα
100 γρ. χοιρινό κιμά
1 κουτάλι της σούπας σάλτσα ψαριού (fish sauce)
1 κουταλάκι του γλυκού άσπρο πιπέρι χοντρό
½ φλιτζάνι σπορέλαιο

Εκτέλεση Συνταγής

1. Σε ένα μπολ χτυπήστε τα 3 αυγά.
2. Προσθέστε τα φρέσκα κρεμμύδια, τη σάλτσα ψαριού και το άσπρο πιπέρι.
3. Χτυπήστε το μίγμα καλά, προσθέστε τον κιμά.
4.Βάλτε ένα τηγάνι ή γουόκ στο μάτι, ρίξτε το σπορέλαιο και ζεστάνετε έως ότου καπνίσει.
5. Προσθέστε το μίγμα των αυγών και αναδέψτε το ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα. Χαμηλώστε τη φωτιά, τηγανίστε την ομελέτα έως ότου ροδίσει και αναποδογυρίστε την για να ψηθεί και η άλλη πλευρά. Το λίπος από το χοιρινό θα λιώσει και θα δώσει στα αυγά ένα χρυσό-καφέ χρώμα και μια υπέροχη μυρωδιά. Ψήστε αυτήν την ομελέτα περισσότερο, ώστε να ψηθεί καλά και το χοιρινό. Τη σερβίρετε πολύ ζεστή με σάλτσα τσίλι.



Πηγή: Sidagi
DIGITAL™
DIGITAL™
Co Admin
Co Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 1770
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2021
Τόπος : Ελλαδα

https://greek-max.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης